Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Vettel στην Ινδία


Νικητής του φετεινού γκραν-πρι της Ινδίας ήταν ο Sebastian Vettel με Red Bull. Ήταν η 5η του νίκη, η 4η συνεχόμενη και βρέθηκε πιά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με απόσταση ασφαλείας από τον 2ο Alonso, που τερμάτισε 2ος στον αγώνα.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αυτοκινηση 2012


Μέχρι τις 28 Οκτωβρίου θα μείνει ανοικτή η έκθεση Αυτοκίνηση 2012 στον χώρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου. Εκεί παρουσιάζονται όλα τα νέα μοντέλλα, όπως το Peugeot 301, Seat Mii, Skoda Rapid, κλπ. Πελάτες άραγε υπάρχουν;

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Κλειδιά Golf


Ο προγραμματισμός των κλειδιών του κεντρικού κλειδώματος γιά τα μοντέλα VW Golf από ΜΥ 1999 μέχρι ΜΥ 2006 γίνεται είται με την βοήθεια του διαγνωστικού εξοπλισμού, είται με την παρακάτω απλή διαδικασία: Με ανοικτό το κλειδί της μηχανής, Τοποθετήστε το κλειδί που θέλετε να προγραμματίσετε στην κλειδαρειά του οδηγο΄και κλειδώστε το αυτοκίνητο. Πατήστε το κλειδί του κλειδώματος Περιμένετε 1 δευτερόλεπτο. Πατήστε ξανά το μπουτόν του κειδώματος. Ο ήχος της κόρνας ειδοποιεί ότι ο προγραμματισμός ολοκληρώθηκε. Μπορείτε να προγραμματίσετε μέχρι 4 κλειδιά.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

-48,3% ο Σεπτέμβριος


Με 3.463 τιμολογήσεις έκλεισε ο Σεπτέμβριος, -48,3% κάτω από τον αντίστοιχο μήνα του 2011. Στο έτος συνολικά έχουν ταξινομηθεί 45.535 αυτοκίνητα, -42,5% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011. Εάν συνεχιστεί έτσι η πτώση, η πρόβλεψη γιά 60.000 αυτοκίνητα το 2012 δείχνει πολύ αισιόδοξη.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

P.I.C.K


Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Πριν 4 χρόνια ξεκίνησε στην Πάτρα μία εξαιρετική ιδέα γύρω από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το PICK. Ένας αγώνας κάρτ στους δρόμους της πόλης. Ένα εξαιρετικό πανηγύρι με πολλούς θεατές και αξιόλογο θέαμα. Μόλις όμως είδαν επιτυχία, άρχισαν να ασχολούνται και άτομα άσχετα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έτσι στο φετινό PICK, που έγινε χθές, αυτό που κυριάρχησε ήταν η βόλτα με ποδήλατα. Ναι με ποδήλατα. Συμβολική και όπως θα έλεγε κανείς πολιτικά ορθή κίνηση που όμως αντί για καλό μόνο προβλήματα δημιούργησε. Οι ποδηλάτες θέλανε ντε και καλά να κάνουν και δεύτερη βόλτα στην πόλη και δεν βγαίνανε από την πίστα. Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσουν για καλά την διαδρομή. Εισέπραξαν βέβαια αρκετά σφυρίγματα και γιουχαΐσματα, αλλά αυτοί ανένδοτοι μέχρι που οι θεατές αποφάσισαν στην πλειοψηφία να φύγουν. Όσο για τον αγώνα. . . . Εμείς απλά είμαστε ανάμεσα σε αυτούς που φύγανε.