Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Patras PICK


Η Πάτρα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού το PICK (Patras International Circuit for Kart) για 5η χρονιά. Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013 σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στην πόλη της Πάτρας η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα αποζημιώσει τους θεατές που θα την παρακολουθήσουν και θα προβάλει για άλλη μια φορά την Πάτρα. Ας ελπίσουμε ότι θα λείπουν οι . . . ποδηλάτες που χάλασαν την εικόνα της περσινής εκδήλωσης και η συμμετοχή θα περιοριστεί σε μηχανοκίνητα οχήματα.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τυποποίηση ιξώδους λαδιού


Τυποποιήσεις γιά το ιξώδες των λαδιών έχουν αρκετοί φορείς. Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε συγκριτικά τέτοιες τυποποιήσεις.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

-13,2% ο Αύγουστος


Με αρνητικό πρόσημο οι πωλήσεις του Αυγούστου: 3. 373 ταξινομήσεις φέτος, έναντι 3.887 του 12. Δηλαδή - 13,2%. Από την αρχή του χρόνου η αγορά βρίσκεται κάτω -4,5% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 12.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ford service lamp resset


Η διαδικασία γιά τα περισσότερα μοντέλα τηςFord όσον αφορά τον μηχενισμό της λυχνίας του Service είναι απλή: με κλειστές όλες τις πόρτες του αυτοκινήτου, πατήστε ταυτόχρονα τα πεντάλ γκαζιού και φρένου. Ανοίξτε το κλειδί στην θέση ΟΝ και περιμ΄νετε γιά περίπου 15 δευτερόλεπτα. (η οθόνη του αυτοκινήτου, ή η λυχνία στα αναλογικά ταμπλώ σας ενημερώνουν γιά την πρόοδο της εργασίας). Η εργασία ολοκληρώθηκε,. . . αλλά, περιμένετε γιά τουλάχιστον 2 λεπτά πριν βάλετε εμπρός τον κινητήρα.