Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Tεχνικό σεμινάριο της NGK




Με στόχο την άριστη τεχνική εκπαίδευση και την μετάδοση τεχνογνωσίας υψηλού επιπέδου, το AutoSpecialist Training, δίνει την δυνατότητα σε επισκευαστές να γνωρίσουν από κοντά την τεχνογνωσία πίσω από τα προϊόντα των εταιριών μεταδίδοντας την τεχνογνωσία που έρχεται κατευθείαν από το εργοστάσιο, μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Οι τεχνικές εκπαιδεύσεις θα διεξαχθούν τα απογεύματα εργάσιμων ημερών και θα είναι διάρκειας 3-4 ωρών. Απευθύνονται μόνο σε μηχανικούς και οι ενδιαφερόμενοι θα ενταχθούν σε ομάδες των 25 ατόμων ανά σεμινάριο.
Όλες οι εκπαιδεύσεις γίνονται στην ελληνική γλώσσα και η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες λαμβάνουν τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης όπως επίσης και πλήρες υλικό. 
Το πρώτο τεχνικό σεμινάριο της NGK θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 5 και 6 Οκτωβρίου.  Για συμμετοχές στο τηλέφωνο 210 2137488


Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

-6,6% ο Αύγουστος





Σε αρνητικά ποσοστά πέρασε ξανά η αγορά του αυτοκινήτου. Με μείωση 6,6% σε σχέση με τις ταξινομίσεις του ίδιου μήνα του 2015, έκλεισε ο μήνας που πέρασε. 4.174 ταξινομίσεις πραγματοποιήθηκαν τον φετεινό Αύγουστο. Και συνολικά από την αρχή του χρόνου 58.621

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Automechanika στην Φρρανκφούρτη


Η automechanika αποτελεί την παγκοσμίως μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για την αυτοκινητοβιομηχανία και είναι μοναδική στον κόσμο σε ότι αφορά την ποικιλία προϊόντων και το μέγεθος, αφού καμιά άλλη διοργάνωση δεν παρουσιάζει την τεχνολογία κίνησης σε μια τόσο μεγάλη και διεθνή πλατφόρμα. Η automechanika 2016 θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης από 13 έως 17 Σεπτεμβρίου 2016, συγκεντρώνοντας τους σημαντικότερους επαγγελματίες από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τους τομείς συντήρησης κι επισκευής οχημάτων, παρουσιάζοντας τις κορυφαίες καινοτομίες και μελλοντικές τάσεις του κλάδου κι εδραιώνοντας τη θέση της ως κορυφαία πλατφόρμα για ανταλλαγή επαγγελματικών και τεχνικών γνώσεων.