Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Volvo On Call

Το Volvo On Call είναι η υπηρεσία οδικής βοήθειας και έκτακτης ανάγκης της Volvo και ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού εάν ανοίξει ένας από τους αερόσακους του αυτοκινήτου.
Ενημερώνει με απευθείας επαφή με το τηλεφωνικό κέντρο του Volvo On Call, το οποίο εντοπίζει τη θέση, με τη βοήθεια του σήματος από το σύστημα GPS, και στέλνει βοήθεια το συντομότερο δυνατό.
Το σύστημα σας ειδοποιεί επίσης αν κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει το αυτοκίνητο, ενώ αν κλαπεί τελικά το αυτοκίνητο, μπορεί να εντοπιστεί μέσω δορυφόρου.
Με την χρήση ενός κινητού τηλεφώνου ο οδηγός μπορεί να βρεί το σημείο που πάρκαρε το αυτοκίνητό του στον χάρτη και να ενεργοποιήσει την κόρνα και τα φώτα, ώστε να το εντοπίσει σε ένα πάρκινκ. Επίσης μέσα από το κινητό του τηλέφωνο μπορεί να δει ότι εμφανίζεται στην οθόνη του ταμπλώ του αυτοκινήτου, όπως: στάθμη λαδιών, στάθμη αντιψηκτικού, κλπ
Τέλος εάν υπάρχει τηλεχειριζόμενος θερμαντήρας καυσίμου, το μόνο που χρειάζεται για ένα ζεστό και άνετο εσωτερικό είναι απλώς ένα SMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: