Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Τεχνικό Σεμινάριο DAYCO


Το πρώτο τεχνικό σεμινάριο της DAYCO που διοργάνωσε το Autospecialist Training, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι.
Το σεμινάριο αυτό ήταν το πρώτο από μια σειρά τεχνικών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν σε 4 μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα), με κύριο στόχο την γνωριμία με την γκάμα προϊόντων της DAYCO, καθώς και την άριστη τεχνική εκπαίδευση των συμμετεχόντων. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξαρτημάτων παρελκομένων και χρονισμού κινητήρων Παγκοσμίως (ιμάντες, τεντωτήρες, τροχαλίες, κιτ αντλιών νερού κλπ.) που προμηθεύει με ΟΕ εξαρτήματα τους περισσότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων, φορτηγών, scooters και άλλων οχημάτων.
Η οργάνωση του σεμιναρίου έγινε αποκλειστικά από το Autospecialist Training και οι εισηγητές ήταν ο Κος Βασιλάκης Νίκος (κύριος εισηγητής) και Ξυδιάς Νίκος, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στις εγκαταστάσεις της DAYCO στην Ιταλία, προκειμένου να αποκτηθεί εξ ιδίων η εμπειρία και η τεχνογνωσία του κατασκευαστή.
Περισσότερα για το γεγονός μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού AutoSpecialist.








Δεν υπάρχουν σχόλια: