Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Tandem Axle Lift



Το σύστημα Tandem Axle Lift  είναι ιδανικό για όποιο φορτηγό κινείται βαριά φορτωμένο σε μια κατεύθυνση και κενό στην επιστροφή. Όταν εκφορτώνετε το όχημα, πιέζοντας ένα κουμπί στο ταμπλό απεμπλέκεται και να σηκώνεται ο ένας άξονας κίνησης. Μόλις φορτωθεί το όχημα, ο κινητήριος άξονας χαμηλώνει και ενεργοποιείται αυτόματα για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη έλξη και οδηγική ικανότητα. Χρειάζονται μόνο περίπου 15 δευτερόλεπτα από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας.
Οι κινητήριοι άξονες παράγουν τριβή και αντίσταση κύλισης - πράγμα που αυξάνει την ποσότητα καυσίμου που καταναλώνεται.  Με την αποσύνδεση και την ανύψωση του άξονα, όταν δεν χρειάζεται, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου έως 4% σε ένα ταξίδι επιστροφής με άξονα ανυψωμένο.
Όταν ο άξονας ανυψώνεται, το φορτηγό συμπεριφέρεται παρόμοια με το 4x2 ή το 6x2, με αποτέλεσμα την μικρότερη ακτίνα στροφής και τη σημαντική βελτίωση της ευελιξίας. Ένα 6 × 4 με μεταξόνιο 4,6 μέτρων, για παράδειγμα, μπορεί να μειώσει την ακτίνα στροφής κατά περισσότερο από ένα μέτρο.










Δεν υπάρχουν σχόλια: